• 200 g zelenih paprika
  • 150 g parizera
  • 60 g Belkino trapista
  • 4 jajeta
  • 50 g margarina
  • 2 supene kašike ulja
  • 2 supene kašike kečapa
  • 1 luk
  • 1 ljuta papričica
  • soli po ukusu

Priprema:

Oljuštite luk, iseckajte ga i propržite na ulju. Dodajte na trake nasečenu papriku i na kockice isečenu salamu i promešajte. Smesu dinstajte dok ne omekne, dodajte kečap, posolite i stavite u podmašanu tepsiju. Preko pažljivo ulupajte jaja, da Vam žumance ostane celo. Pecite u predhodno zagrejanoj rerni na 180ºC. Posle 20 minuta pečenja, pospite sa rendanim sirom i sitno naseckanom ljutom papričicom i pecite još 5 minuta.

Služite toplo.

Prijatno!