• 400 g mešanog zamrznutog povrća za supu
  • 6 jaja
  • 100 ml Belkino mleka
  • 6 čenova belog luka
  • 100 g Belkino sitnog sira
  • 5 dcl pilećeg bujona
  • 3 supene kašike kečapa
  • 1 supena kašika soja sosa
  • ½ kafene kašike karija
  • 1 kafena kašika sitno seckanog svežeg peršunovog lista
  • Ulje za pečenje
  • Soli i bibera po ukusu

U bujonu kuvajte zamrznuto povrće 5-10 minuta. U tigaju zagrejte ulje, dodajte proceđenu skuvanu smesu od povrća, kečap, soja sos i biber, pa smesu kratko prodinstajte. Smesu posolite, dodajte joj peršunov list, luk isečen na tanke kolutiće i sir. Jaja pomešajte sa mlekom, u posebnom tiganju napravite 4 omleta i na njima servirajte povrće.